Tjetër fenomen i rrallë natyror, nesër pritet të godasë jugun e Shqipërisë

Një re masive rëre është po vjen drejt Mesdheut dhe pritet që të quhet fenmeni i Saharasë. Faqja meteorologjike shkruan në një postim në rrjetet scoiale se reja e rërës pritet të depërtojë në ditët në vijim dhe të përhapet në të gjithë Mesdheun.

“Një re masive Sahariane pluhuri po shtrihet në Mesdhe, në skajet veriore,”- shkruhet në postim.

Një fenomen i tillë kur përballet me erëra të forta shndërrohet në një problem të vërtetë për qytetarët që banojnë në vendet që prek. Harta e publikuar nga faqja në fjalë, tregon se kjo re rëre do të prekë Jugun e Shqipërisë.