Tezja e dhëndrit nga Fieri shkon me të zeza në dasmë, aty ndodhi ajo që s’ua merr mendja

Jemi mesuar qe dasmat te mos mbarojne para ores 3 te drekes, por me një dasmë në qytetin e Fierit nuk ka ndodhur keshtu.

Pasi ajo nuk ka zgjatur më shumë se dy orë.

Gazetari i “Aldo Morning Show” raporton se shkak i mbylljes para kohe të dasmës është bërë tezja e dhëndrit e cila ishte veshur me të zeza.

Sipas gazetarit ka qenë babai i dhëndrit ai që ka kërkuar largimin e saj nga dasma dhe pas saj thuajse të gjithë dasmorët janë larguar duke i prishur kështu ditën më të lumtur çiftit.