Tërmeti me magnitudë 4.5, shqiptari bën komentin epik në faqen e aplikacionit: S’du me ….

Shqiperia eshte lekundur diten e sotme Durresi dhe Tirana por ka qene pa pasoja dhe sizmologet thone qe eshte normale.

Por ne aplikacionin e lekundjeve sizmike komentet kanë vërshuar edhe në faqet e aplikacioneve matëse.

Tërmet, Korona, varfëri, tërmet, janë fjalët kyçe që përshkruajnë vitin 2020 për shqiptarët ndaj kjo ka ber pershtypje.

Komenti humoristik i një djali ka spikatur në aplikacionin për tërmetet. Epo, halle-halle kjo dynja…

Por dhe komnti me lart sic e kane zakon djemt e ri.