Surpriza që nuk e kishte menduar kurrë, Ardit Gjebrea befasohet nga e ftuara ne studio e tij

E Diela Shqiptare nje nga emisionet te bukur te se dieles dhe nje nga rubrikat me te bukura eshte rubrike Nje mesazh per ty kur moderatori Ardit Gjebra fton njerez qe kane nje mesazh per dike person te familjes apo per nje njeri qe ka nje mesazh.

Por kete here ishte ndryshe sepse historia ishte mes 2 Arditeve midis Ardit Gjebreas dhe Arditit te ftuar kur nena e tyre e kishte vene ermin Ardit per shkak te Ardit Gjebreas dhe fames se tij.

Ne rubriken Ka nje mesazh per ty historia e Valbones ka ardhur ne studio per te bere nje surprize per nusen e djalit.

Por me poshte vazhdon biseda:

Valbona: Familja ime përbëhet nga burri, dy djemtë dhe prindërit e burrit. Kemi dy djemtë, Andin dhe Arditin. Arditit i kemi vënë emrin tuaj se unë dhe nëna ime ju kemi pëlqyer pa masë.

Arditi: Më ka ngjarë ndonjë çik Arditi? I pëlqen muzika, arti, televizioni?Si eshte ai?

Valbona: Arditi është një djalë shumë i mirë, shumë zemërgjerë, shumë i dashur dhe bën shume shaka.Ai shume djal sportiv.

Arditi: Po televizioni i pëlqen?

Valbona: Jo dhe aq, nuk i pëlqen. Nuk i pëlqen në kuptimin e fjalës që kur bëj ndonjëherë shaka do të çoj tek Arditi, jo vetëm atje jo. Unë kam shumë dashuri që atë ta sillja këtu

Shiko videon per me shume