“Kemi gabuar” I hoqën gjinjtë, bëri dhe kemio, në fund zbuloi se nuk kishte fare k.ancer.

Rastet kur edhe mjekësia që shpëton jetë ka dështuar, njihen në mbarë botën.

Por sigurisht që janë të dhimbshme.

Kjo grua që shihni në foto, ka marrë goditjen e dytë pasi kishte kryer kimioterapi dhe kishte hequr të dy gjinjtë, në fund zbuloi se nuk kishte pasur kancer fare.

Sarah Boyle ishte 25-vjeçe kur mjekët e diagnostikuan me kancer gjiri në fund të vitit 2016 ndërsa gabimi u mor vesh në korrik të vitit 2017.

Por në atë kohë, Sarah i ishte nënshtruar një trajtimi të vështirë që përfshinte edhe heqjen e gjinjve.

Nëna e tre fëmijëve, e cila tashmë është 28-vjeçe,rrëfen se i është dashur që të bëjë seanca të dhimbshme kimioterapie dhe të sakrifikonte gjoksin për një sëmundje që nuk e kishte.

Ajo shton gjithashtu se operacionet e më pasme për rindërtimin e gjoksit me shumë mundësi bëjnë që në vitet e ardhshme të sëmuret me të vërtetë me kancer.

Spitali kërkoi ndjesë ndërsa 28-vjeçarja vuan nga trauma psikologjike dhe ende i duhet të përballet me simptomat që i kanë lënë pas trajtimi.