Sot është 02/02/2020, ja cfare ndodhe ne kete date.

Kjo eshte matematike dhe ndodhin rralle here gjate viteve dita e sotme 2 shkurt 2020, ose 02/02/2020 ndodh nje here në 10 mijë vjet ekzistojnë 366 ditë identike.

Në shekullin aktual ka ndodhur disa herë që të kemi njëndryshe, e cila nuk ndryshon nëse lexohet nga e majta apo nga e djathta, ku një shembull i tillë është 21.02.2012.Keto jane raste unike.

Nje numer i tille i bukur qe ka ndodhur ne herën e fundit që ka ndodhur ka qenë në 11 nëntor 1111, ose thënë ndryshe 11.11.1111.

Mundësia e radhës për të patur një datë të ngjashme do të jetë 12/12/2021

Matematika eshte e bukur dhe nese i shikon keto numra jane te bukur dhe unik.

Ndaj kjo dite e sotme eshte e njejte si cdo dite tjeter por me numra te bukur.