‘Shtang’ Bes Kallaku: Dua të iki nga Shqipëria, këtu as lekët s’ke çi do!

“Zgjohem herët në mëngjës, bej palestër dhe nis sërish punën me gjithçka kam përpara.

Ka njerëz me xhepa plot por me zemrën bosh.

Për mua pasuria ime më e madhe është familja.

Çdo gjë tjetër është përkohëshmëri.

E vetmja gjë që do i lej fëmijës sim është emri im i mirë dhe veprat e mia të mira.

E kemi menduar largimin. Shumë trishtim që dikush që ka një karrierë të konsoliduar, të mendosh largimin.

Mbi të gjitha, ndonjëherë të bëjnë njerëzit të lesh vendin tënd.

Më ka thënë një prift këtë vend e ka bekuar Zoti, por nuk e do robi”, tha ai gjatë një intervistë për ABC News.