Shqiptari shkon te operoj gjurin e majte. Mjeket i operojne gjurin e djathte por i vjen lajmi i mirë

Nje ngjarje e cuditshme ka ndodhur me nje shqiptar nga Kosova pasi ai ka pasur problem me gjurin e kembes se majte.

Ai ka shkur ne Shkup per te operuar gjurin por ka ndodhur qe ai te operohet ne gjurin tjter.

Pas daljes së narkozës, ai vuri re se mjekët i kishin operuar gabimisht gjurin e djathtë në vend të atij të majtë.

Toçilla tha se mjekët duke qenë se kishin gabuar, u munduan të justifikoheshin se gjuri i majtë i dëmtuar, kishte bërë që t’i shfaqeshin problem dhe në këmbën tjetër.

“Pas operimit dola në dhomën ku isha i vendosur. Pasi më kaloi anestezioni e vërej se nuk ishte e fashuar këmba e majtë, por e djathta. Po e pyes mjekun: Mjek ç’ka u bë? Unë erdha ta operoj këmbën e majtë. Ç’ka është kjo kështu? Më tha: Vura re se duke tentuar ta mbrosh këmbën majtë, ke dëmtuar të djathtën, ndaj që vendosa ta operoj. Kur erdhi gruaja aty, se ajo priste jashtë pasi të kryhej vizita e mjekut. Kur erdhi u habit krejt. Tani edhe vëllai ishte jashtë duke pritur… U habitën krejt! “, tha Toçilla.

Por fatmiresisht spitali i ka ofruar operim falas te gjurit qe kishte probleme.