Shqiprarja u martova me Serbin dhe jam e lumtur mos paragjykoni sepse kur e ke burrin shume te mire ska lidhje cka eshte ai. Video

Kam 10 vjet qe jame martuar ne Serbi dhe bashkeshorti im eshte serb.Dashuria nuk njeh kufi sot shqiptaret jane martuar me lloje te ndryshme te kombesive po kjo e serbise eshte pak e vecante per shkak te ngjarjeve qe kane ndodhur ne Kosove dhe kjo e ben pak ndjeshme kete teme.

Por pyetja eshte ndryshe.A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me qytetare serbe?

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese.

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.

Shikoni videon.