Shoi familjen me 4 anëtarë, shoferi i “Audi-t” luksoz është djali i biznesmentit të njohur

Automjeti drejtohejsot nga Igli Madani vetëm 22 vjeç, djali i biznesmeni të pirunëve Bashkim Madani.

Shoferi mbeti i dëmtuar lehtë bashkë me pasagjerët Fabio Lamaj, 21 vjeç dhe 24-vjeçari Glorian Selimaj.Por ngjarja qe ndodhi la pasoja te pa imagjinueshme.

Kjo ngjarje ka sjellë reagime të shumta ku nuk kanë munguar thirrjet për ashpërsim të Kodit Rrugor.

Nga ana tjetër, Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Albert Dervishaj u shpreh se pavarësisht prezencës së shtuar të Policisë Rrugore në të gjitha akset kryesore angazhimi edhe me mjete teknologjike, ndonjëherë nuk mundet të parandalojë ngjarje të tilla