Shoferi i autobusit sheh 4-vjeçaren çdo ditë me nënën e saj, por një ditë ai e kuptoi se ishte hera e fundit që vogëlushja takohej me të! Ja se si ai e kuptoi këtë

Shoferi i autobusit cdo dite pershendetetj me vogelushen 4-vjeçare dhe nënën e saj mirepo një ditë ajo e kuptoi se ishte hera e fundit!

Gjestet me te vogla shpesh here mund te ndryshojne diten e cdokujt per mire. Ne kete rast shoferi i autobusit John Reed e shoqeronte Sebastianën 4 vjecare ne kopesht dhe nënën e saj ne pune ne ate linje urbani ku ai punonte

Vajza e vogël gjithmonë dukej se përpiqej për ta ndriçuar ditën e ketij burri me sjelljen e saj gazmore.

Për fat të keq, erdhi dita kur Xhoni do të zhvendosej në një linje tjetër autobuzi, dhe kjo gjë e ndau atë nga mikja e tij e vogël por ajo e kuptoi kete te vertete te trishtuar.

Por ne fund duke e ditur këtë keqardhje te vajzes, Xhoni i dha vajzës një dhuratë si një “falenderim” për gjithçka, që ajo kishte bërë për të, nje varese celesash.