Shikoni se si lekundet shtepite dhe bizneset nga termeti i fundit ne Turqi

Shpresojm dite me te mira te vijn per te gjithe.

Termetet jane shtuar ne Ballkan dhe ne Turqi.Si kurre me pare ka mbi 4 muaj qe Shqiperia Greqia Bosnja Tuqia jane lendur shpesh.

Por shpresojme qe cdo gje po shkon drejt qetesimit.

Turqia eshte lekundur cdo jave dhe me magnitude te ndryshme.

Ne videot me poshte shikohet se si lekundet objektet dhe se si njerezit largohen te trembur ne rruget e qytetve Turke.

Sizmologet paralajmerojne se do kete nje qetesim te lekundjeve ne te gjithe Ballkanin.