Shikoni sa është rritur, Xhemi tregon si rrallëherë djalin e madh

Xhemi është shumë hermetike për jetën e saj private dhe rrallëherë publikon foto të dy djemve të saj, Martinit dhe Gabrielit.

Megjithatë sot e ka thyer rregullin dhe ndau një foto të Martinit që është rritur shumë dhe ngjan një kopje e mamit.

Foto është realizuar gjatë pushimeve të moderatores me familjen e saj.

Gjatë kësaj kohe Xhemi ka qëndruar aktive duke postuar edhe foto të saj me bikini.