S’do i besoni syve kur të shihni se sa ka ndryshuar Beshiri i serialit turk “Dashuri e ndaluar”, e mbani mend?

Seriali turk, “Dashuri e ndaluar” ka qenë një nga telenovelat më të ndjekura Shqipëri. Në Turqi kjo telenovelë u transmetua 11 vite më parë. Ndërsa në Shqipëri nisi në vitin 2013.


Shumë aktorë u bënë të famshëm nga ky serial, ndër to edhe aktori Baran Akbulut, i njohur me rolin e Beshirit, djaloshi që punonte në shtëpinë e Adnan Zijagil e që ra në dashuri me Nihalin.

Së fundmi aktori i ka çuditur të gjithë me ndryshimin në pamje dhe siç e shihni në fotot e mëposhtme aktori duket si një njeri tjetër nga ai që u mësuam ta shohim në serialin “Dashuri e ndaluar”.