Sapo u bë deputete, Najada Çomo bën veprimin qe nuk e prisnim

Një mesazh ka ardhur në adresën e Facebook-ut të ish-kryeministrit Sali Berisha, ku doktoresha Najada Çomo mer në telefon infermierët dhe i shan e i ofendon bashk me vartëset e saj, duke i kërkuar të kthejnë lekët e bonusit që përfituan gjatë kohes me Covid-19.

Postimi i plotë i Sali Berishës:

Infermiereve te vijes se pare ju kerkojne te kthejne leket e bonusit!!

Prsh doktor najda como mer në telefon infermierët i shan i ofendon bashk me vartëset e saj prej të cilave nje far Rita Kryeinfermiere seksere e besuar e saj dhe ju kërkon mbrapsht lekët e bonusit infermierëve të vijës së pare një turp i madh për këte popull ca ka vën poste drejtuse ju lutem anonim.