Saimiri doli cift me Merin/ Po nuk e keni idenë c’ka ndodhur me ata të dy

Edicioni i parë i Love Story u përfol shumë për faktin se ishte thjesht një emision me skenar dhe se Saimiri bënte vetëm atë që dinte të bënte prej kohësh.

Të dilte në emisione televizive në kërkim të dashurisë, e përsëritur kjo edhe në një televizion gjerman vite më parë.

Mirëpo, ai vendosi të dilte çift me Merin në këtë edicion të emisionit, shkruan meganews dhe vetëm disa muaj më vonë duket se ka ndodhur ajo që deri diku pritej.