Rudina Magjistari befason me sjelljen ndaj të ftuarës: Mos më rri afër…largohu…

Rudina Magjistari ka një tradite që pret të ftuarit tek hyrja e studios. Por ka ndodhur një problem me këngëtaren Diona Fona.

Teksa ajo është futur në studio ajo është afruar të takojë moderatoren, por reagimi ka qenë i sikletshëm.

Duke qeshur Rudina i ka thënë se beri një përjashtim me të pasi nuk i takon të ftuarit për shkak të Covid-it.

”Prapë je afër meje, largohu se jam ne hije dhe regjia po thotë shtyhuni majtas”- thotë Rudina teksa përpiqet të qeshë.