Rrufeja i merr pasurinë mirditorit, nuk ka ndodhur dicka e till me pare

Rrufetë e rena oret e fundit per shkak te motit te keq kane “shuajten” 250 krerë bagëtish në Mirditë, qe ishin në pronësi të Prena Buruku.

Pronari i bagëtive është shprehur se dë mi ekonomik që është shkaktuar është shumë i madh dhe se nuk e mendonte dicka te tille nga milioner kthehesh i varfer si kurre me pare..

Moti i paqëdrueshëm që po shfaqet në të gjithë vendin, duke pasur rrufe të mëdha në qiell, përveçse fr ikës që shkatkojnë tek qytetarët kësaj here shkaktuan edhe probleme të tjera ku u shuajten plot 250 krerë bagëti të imëta në Mirditë.