Ronaldo në krevat me Luizin dhe Kiaren. Fillon e puth Luizin në mes të natës

Naten e djeshme në BBV2 janë futur dhe 4-ish lojtar të Big Brother pasi ky eshte muaji i fundit dhe në 6 maj është finalja e madhe.Nje nga katër banorët ishte dhe Ronaldo.

Ronaldo pasi ka par Luizin me Kiaren ne krevat eshte futur dhe ai me ta në të njejtin krevat dhe ka puthur Luizin.

Ata te tre kane shperthyer ne te qeshura.Kiara shperthen ne qeshura, ndërsa Luizi iu kthye gazetarit: “Në prime do thonë ke aleancë me mua”.

Dhe nje muaj na ndajn nga fituesi i madh i BBV2