Rikthehet karantina? Sot mblidhet urgjentisht në orën 1 jashtë radhe Komiteti i Ekspertëve

Komiteti Teknik i Ekspertëve do te mblidhet sot, pasi ka marre njoftimin zyrtar se Delta ka hyre ne Shqiperi.

Komiteti ka njoftuar sot mbledhje urgjente, një ditë pas konfirmimit zyrtar për praninë e variantit indian të COVID në vendin tonë.

Mbledhja do të zhvillohet në orën 13:00 dhe do të diskutohet pikërisht për variantin Delta, por nuk dihet ende nëse do të ketë ndryshim të masave anti- COVID.