Rama lë në mes punën, niset me ur gjencë drejt Turqisë, vjen lajmi se do kemi sot ne mbremje.Video

Nderkohe qe pritej te mblidhej sot pasdite Asambleja e PS-se, vjen lajmi se kryeministri Edi Rama nuk do të jetë pjesë .

Ai është nisur drejt Turqisë mesditen e sotme.

Mësohet se mbledhja e asamblesë që i paraprin asaj të Kongresit javën e ardhshme, do të drejtohet nga sekretari i përgjithshëm i PS-së Taulant Balla.

Nuk dihet ende se cilat kanë qenë arsyet që e kanë detyruar Ramën që të niset me ur gjencë drejt Turqisë, dhe duke bra ktisur në njëfarë mënyre dhe punët e brendshme në parti.