Qe nga data 15 qershor rinisin fluturimet me Greqinë, rregullat e udhëtimit qe duhet ti dini

Duke filluar nga data 15 Qershor 2020 do të rinisin fluturimet e rregullta Tiranë-Athinë dhe Athinë-Tiranë dhe ky eshte nje lajme i mire per te gjithe qe vendi po hapet perseri dhe fluturimet do te rinisin perseri.

“Njohja paraprake me këto protokolle dhe zbatimi me përpikëri i tyre nga të gjithë pasagjerët, jo vetëm do të rrisë sigurinë, duke frenuar përhapjen e infeksionit COVID-19, por njëkohësisht do të lehtësojë ndjeshëm të gjithë procedurat që do të ndiqen në aeroportet respektive”, thotë ministria.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që përpara çdo udhëtimi jashtë vendit të mirë informohen lidhur me protokollet e sigurisë, të hartuara nga vendet ku ata do të udhëtojë dhe që janë të detyrueshme për t’u zbatuar nga të gjithë udhëtarët”, mbyllet njoftimi.

Pritet qe ne javet ne vazhdim te hapen dhe fluturimet dhe me vende te tjera kete jave do te hapet fluturimet dhe drejt Austris