Pushime mes m**it, shikoni çfarë ka ndodhur në Dhërmi

Në mes të sezonit turistik, deti Jon është ndotur nga ujërat e zeza.

Në pamjet e siguruara nga Top Channel, duket se si uji në plazhin e Dhërmiut ka marrë ngjyrë ‘të zezë’.

Shkak i kësaj ndotje janë bërë kroceret me turistë që kalojnë nga Kanali i Korfuzit.

Ata shkarkojnë ujërat e zeza, por dallgët i sjellin në breg, në zona ku bëjnë plazh pushues shqiptarë dhe turistë të huaj.

Duhet nje zgjidhje se keshtu nuk behet.