Publikohen pamjet kur Luizi bie ne toke pa ndjenja. Produksioni largon kamerat. Foto

Në nisje të ‘Big Brother’ Luizi tregoi se ishte i sëmurë dhe më pas e mohoi këtë gjë. Që nga ajo kohë, polemika kanë vazhduar ta shoqërojnë këtë gjë. E së fundmi pamje po qarkullojnë, ku shikohet Luizi i shtrirë dhe Kiara i thotë ngrihu.

Ai nuk reagon. Si thuhet produksioni i ka larguar më pas kamerat nga ai. Kurse miqtë e tij të ngushtë janë shprehur se nëna e tij është në merak për shëndetin e tij.

Ende nuk dihet se është e vërteta, apo nëse Luizi ka bërë thjesht një shaka me Kiarën.