Pse ka kaq shumë vajza të zgjuara dhe tërheqëse ende beqare?

E keni menduar ndonjëherë pse shumë vajza të zgjuara dhe të mrekullueshme janë ende beqare? Ato janë me këmbë në tokë, të shoqërueshme dhe të dashura. Po, pse ato janë ende beqare?

Epo, ato janë beqare, jo sepse ato e mbivlerësojnë veten e tyre ose e konsiderojnë veten superiore ndaj pjesës tjetër, por për shkak se e kanë të vështirë gjetjen e djemve të denjë për dashurinë dhe respektin e tyre.

Nuk është se ato kanë frikë nga dhimbja, dështimi ose përsëritja e gabimeve të kaluara. Ose ato janë të interesuara vetëm për të ndjekur qëllimet e tyre të karrierës dhe për t’u ngjitur në rangun social.

Jo! Janë aftësitë e tyre intelektuale dhe vetëvlerësimi i lartë që i pengon ato të përfshihen në një marrëdhënie me dikë vetëm për hir të të qenit me dikë.

Një grua super e zgjuar dhe tërheqëse nuk dëshiron të humbasë kohën dhe energjinë e saj për një djalosh i cili nuk mund ta ndjekë në të gjitha aspektet e jetës. Të qenit me dikë që nuk ka besim dhe ndjen dashuri dhe kush nuk shqetësohet të angazhohet në marrëdhënie është jashtë diskutimit për to.

Ndaj, nëse doni të dini pse kaq shumë gra inteligjente dhe mahnitëse janë ende beqare, sigurohuni që ju lexoni 7 arsyet e mëposhtme (dhe disa prej tyre mund t’ju befasojnë vërtet).
1. Ato kanë standarde të larta

Këto gra inteligjente dhe të mrekullueshme janë të vetëdijshme për vlerën e tyre dhe nuk do të pranojnë nga burrat asgjë më pak se ato që meritojnë. Djaloshi i tyre duhet të ketë të gjitha karakteristikat e nevojshme që ky lloj i grave po kërkon për një bashkëshort.

Të jetë i fortë, i sigurt, i pavarur dhe energjik do të thotë shumë.

Dhe në qoftë se meshkujt nuk janë të përgatitur, ato nuk janë të gatshme të dalin me ta.
2. Ato tashmë ndihen të përmbushura

Ky lloj i grave nuk ka nevojë për një djalë që të ndihet emocionalisht e plotë dhe e përmbushur. Ato tashmë kanë familje të dashur dhe miq të mrekullueshëm dhe karrierë.

Ato gjithmonë kërkojnë synime të reja dhe pasione për të ndjekur. Nëse ato vendosin të jenë me dikë, atëherë ai duhet të respektojë dhe të dijë se si ta përballojë.
3. Ato nuk i tolerojnë budallallëqet

Jo, aspak! Kjo nuk është aspak befasuese. Këto gra janë alergjike ndaj manipuluesve, gënjeshtarëve, hipokritëve, tradhtarëve dhe të gjithë llojet e njerëzve të rremë.

Ato kurrë nuk do të lejojnë që dikush t’i mashtrojë me ndjenjat e tyre, t’i mashtrojë dhe t’i gënjejë. Ato e kanë kaluar këtë lloj përvoje të çuditshme dhe kanë dëgjuar të njëjtat justifikime shumë herë më parë dhe tani ato nuk do të lejojnë që të manipulohen përsëri.
4. Ato investojnë përpjekje dhe energji për t’u përmbushur në sfera të ndryshme

Këto gra bëjnë gjithçka që munden për të përmirësuar veten në një nivel personal dhe profesional. Ato nuk presin që gjërat të bëhen vetë. Të bëhen më mirë në çdo gjë që munden është ajo që përmbush dhe i bën ato të ndihen mirë për veten e tyre.

Ato kurrë nuk do të humbin kohë me një djalë i cili është i pasjellshëm ose i mungon ambicia dhe angazhimi për të arritur për qëllime të larta. Kjo është diçka që këto gra përfundimisht nuk mund ta durojnë.
5. Ëndrra fëminore e martesës me “Princin e Kaltër” nuk ekziston për to!

Ajo nuk fantazon më për marshimin e princit me një kalë të bardhë që do të vijë dhe do ta shpëtojë nga të gjitha të këqijat në botë. Ajo nuk beson më në këto iluzione.

Ajo e di se dashuria e vërtetë nuk është një përrallë. Ajo e di se një marrëdhënie kuptimplotë, e thellë dhe e suksesshme kërkon shumë më tepër sesa thjesht të shijosh kohën e kaluar me një djalë të bukur.

Këto gra nuk kanë nevojë për një burrë që të ndihen të sigurta dhe të mbrojtura. Ato nuk kanë nevojë për dikë që t’i ruajë ato ndërkohë që flenë natën. Ato madje e dinë se nuk kanë nevojë për një bashkëshort që të kenë fëmijë. Ato nuk kanë frikë të jenë nëna të vetme dhe të hapin vetë rrugën për lumturinë e tyre.
6. Ata nuk janë kurrë opsioni i dytë

Këto gra gjithmonë vendosin veten në vend të parë dhe kurrë nuk do të pranojnë më pak sesa meritojnë. Nëse shumica e meshkujve janë aq naivë sa për të besuar se ato lehtësisht mund t’i zëvendësojnë me gruan e parë që gjejnë në rrjetet sociale, ata e kanë shumë gabim.

Këto gra kanë një shqisë të gjashtë dhe nëse ato ndjejnë se diçka e çuditshme po ndodh mbrapa shpinës së tyre, ato do ta mbyllin edhe para se të fillojë.
7. Shumë meshkuj frikësohen nga gratë e mençura dhe tërheqëse

Dikujt mund të mos i besohet, por ka shumë meshkuj që nuk preferojnë të përfshihen në marrëdhënie me gratë e forta, të zgjuara dhe të afta. Ato ndihen të frikësuara nga aftësitë intelektuale të grave, vendosmëria dhe forca.

Por, këto gra janë të vetëdijshme për fuqinë e tyre dhe kurrë nuk do të lejojnë që ata të minimizojnë rëndësinë e qëllimeve dhe sukseseve të tyre ose të bëjnë sikur janë naive ose budallaqe, vetëm për hir që mashkulli përballë saj të mos zhburrërohet nga arritjet e saj.

Këto gra kanë punuar fort për të arritur aty ku janë tani dhe ato do të vazhdojnë të kërkojnë më të mirën në çdo fushë të jetës së tyre.

Dhe nëse ju meshkujt nuk mund t’ia dilni me to, atëherë na vjen keq, por ju humbisni.