Pritjes i erdhi fundi. Motra e Luizit mbërrin në Tiranë. Cfarë do ndodhi nesër në BBV?

Priten te ndodhin surpriza te reja ne spektaklin e BBV pasi priten qe Luizit ti behet ndonje surprize e bukur.

Motra e Luizit ka mberritur ne Tirane dhe mendohet se produksioni mund te kete bere nje surprize per Luizin pasi atij i jane bere shume pak surpriza ne krahasim me banoret e tjere.

Ja se si shprehet motra e Luizit:“Pritjes i erdhi fundi”.


Ndersa diten e sotme ajo ka vizituar qytetin e Shkodres.