Priste per te martuar te vellain ne 6 gusht humb jeten ne aksi dentin ne Kroaci

Kujtim Kastrati humbi jeten ne ngjarjen qe ndodhi ne Kroaci ku autobuzi humbi kontrollin dhe u permbys.

Ai kishte per te martuar te vellain ne 6 gusht por ja qe jeta keshtu e ka nuk arriti dot te jete pjese e kesaj ngjarje.

Kujtimi kishte nje muaj ne Gjermani ku punonte dhe la pas dhe dy femije.Vajza ne klase te 4 dhe djalin 6 vjec.

Nga kjo ngjarje jemi hidheruar te gjithe dhe i urojme familjes ngushellime.

Per me shume ndiqni videon