Prindërit biologjikë e lan në koshin e plehrave, djalin nga Vlora e rrisin romët: Janë kush eshte familja ime e vertete.Video

Histori njerezore nuk kane fund ne shqiperi me Isaelo Xhemalit nga Vlora është aq sa emocionuese.Ne te vertete histori te tilla na bejn me njerezor.Dhe eshte bukur kur shikon se si njerezit ndihmojne njeri tjetrin.

Prindërit e tij biologjikë e lane Isaelon në kosh kur ai ende nuk kishte hapur sytë. Por, në momentet më të vështira të jetës së tij, fati e ndeshi me një zotëri nga komuniteti rom që i zgjati dorën duke e marrë në shtëpinë e tij.Njerezit rom jane shume xhentil dhe te dashur.

Isabelo eshte 12 vjec dhe shkon ne shkolle dhe ai i falenderon pa mase njerezit qe e moren dhe e ndihmuan.
Ai thote se:Më dukej e pabesueshme, por pastaj e besova. As i njoh as i kam parë ndonjëherë. Njoh vetëm këta që më kanë rritur. Këta mbeten familja ime.”Dhe une i dua shume.Falenderoj Zotin qe me ndihmuan.

Deri më sot, prindërit biologjikë nuk e kanë kërkuar, por Isaelo thotë se sërish do të zgjidhje të jetonte në këtë familje që e rriti, pavarësisht se nuk i përket këtij komuniteti Ndërsa babai që e birësoi Leonard Xhemali rrëfen momentin kur e gjeti.

Per me shume shiko videon.