Postimi i fundit i Tina Turner disa javë para se ajo te vdiste

Tina Turner u bëri thirrje ndjekësve të saj që të “tregojnë kujdes ndaj veshkave të tyre” në një nga postimet e saj të fundit në rrjetet sociale para vdekjes.

Ajo shkroi: “Sot është Dita Ndërkombëtare e Veshkave. Pse është e rëndësishme? Sepse veshkat demtohen pa dhimbje. Dhe kjo është arsyeja pse unë po ju them sot: Tregoni kujdes ndaj veshkave sepse une pre tyre kam vuajtur shume.

“Veshkat e mia kane qene problem i madh per mua edhe pse jame kuruar ne spitalet me te mira ne bote.

“Për një kohë shumë të gjatë besova se trupi im ishte një bastion i paprekshëm dhe i pathyeshëm. Por problemet me veshkat me thyen dhe jeta ime ndryshoi.

Prandaj kujdesuni per shendetin tuaj.