“Po iu jap lajmin më te madh që kam dëgjuar këto ditë”, Pipero: Shumë shpejt mund të kemi…

Mjeku Pëllumb Pipero jep nje lajme te mire per vaksinen si mjeku me i dashur per te gjithe ne.

Ai shprehet se:“Nëse nuk do të kemi një va.ksinë shumë shpejt mund të kemi në dispozicion një imunoglobulinë e cila do të na ndihmojë për të sheruar rastet e rënda”, tha ai duke iu referuar studimit më të fundit të Universitetit të Utrechtit në Holandë.Pritet cdo gje te shkoj me mire.

Pipero shprehet se:“informacioni i ardhur nga Universiteti në Utrechtit për identifikimin definivisht të antitrupave humane anti covid është lajmi më i madh që kam dëgjuar unë gjatë këtyre ditëve”.

“Kjo dëshmon që organizimi jo vetëm që prodhon antitrupa, por këto antitrupa janë efektive dhe e neutralizojnë virusin. Çka dëshmon që ne shumë shpejt edhe nëse nuk do kemi një va.ksinë shumë shpejt mund të kemi në dispozicion një imunoglobulinë, e cila do të na ndihmojë të mos kemi raste të rënda apo të ndihmojmë rastet e rënda për ti mjekuar.

Shpresojme te behet me mire dhe cdo gje te shkoje per mire.