Po ikin turistet nga Shengjini dhe Durresi , Ja arsyeja e largimit

Muzika serbe po vazhdon të buças në plazhet shqiptare.

Pos Gjirit të Lalëzit, muzika serbe po dëgjohet me të madhe edhe në rrugët e Shëngjinit.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet edhe një poster i këngëtares Dragana në Shëngjin.

Ndaj pushuesit vendas nuk i pelqen dicka e till.

Dhe ne Korce eshte i ftuar nje kengetar serb dhe ka pasur shume polemika ne rrjetet sociale.

A duhet shqiptaret te degjojne muzike serbe kaq poshte ka rene muzika shqiptare?