Plazhi i Durresit peson ndryshimin drastik. Shikoni se si transformohet. Foto

Plazhi i Durresit peson ndryshimin drastik. Cdo dite eshte duke u punuar dhe po punohet per nje amntien te ri si kurre me pare.

Shikohet qe aty po punohet qe projekti te mbaroje para sezonit te plazhit.

Pritet qe ky sezon te jete nje sezon me shume turist dhe pushues pasi nje pjese e hoteleve jane te rezervuara.

Si ju duken keto ndryshime ne plazhin e Durresit?