Per herë të parë pula bën vezë me bishtë. Fenomeni që po cudit të gjithë. Video

Femijet e nje fermeri shkuan tek koteci i pulave dhe merr vezen per te ngren mengjes por shikon se veza kishte një bisht.

Veza e mrekullueshme me bisht i habiti ata që e panë.

Femijet u zgjuan në mëngjes dhe shkuan tek koteci për te marre veze dhe te benin gati mëngjesin dhe kanë hasur në vezë të ndryshme nga me pare.

Fëmijët, të cilët vunë re se veza ishte e butë dhe me bisht, ia raportuan situatën babait të tyre.

Babai i tyre deklaroi se nuk e kishte hasur kurrë më parë një gjë të tillë dhe se donte të regjistronte dhe të tregonte se ishte shumë interesante.

Video u be virale ne te gjithe boten pasi dicka e till nuk ka ndodhur me pare.