Pas vajzës se pare, Besi zbulon kur do e zgjerojnë familjen me një fëmijë tjetër

Qe kur lindi vazja e tyre jeta e Besit dhe Xhensiles ndryshoi dhe eshte e vertete qe jeta ndryshon kur vjen femija e pare.

Por ne traditen Shqiptare eshte qe kur ben nje femi duhet ta pasaosh me nje femi te dyte.

Kurioziteti bëhet edhe më i madh kur flasim për çifte të njohur.

Kësaj pyetjeje Besi nuk ‘i ka shpëtuar’ as në studion e “Shiko kush Luan” ku me shumë sinqeritet u përgjigj se sigurisht që kanë plane për një tjetër fëmijë por janë duke pritur që Ajka të rritet edhe pak.

Ai la të kuptohet, se ndoshta pas nja 2-3 viteve, do të ketë një tjetër fëmijë.

Dhe nuk ka me bukur se sa kur vjen nje femije i dyte ne jete.Eshte mbrekulli mbi mrekulli.