Parishikojne ekspertet: Fundi i korona virusit do të shihet brenda 4 javëve

Lajme te ndryshme vijne nga bota per korona virusin.

Por një ekspert mjekësie në Pekin ka dhënë një lajm të mrekullueshëm sa i përket fundit të pandemisë dhe nje lajme shprese per te gjithe.

Lideri i ekipit të ekspertëve për krizën e koronavirusit tha se pika e kthimit do të arrijë në fund të këtij muaji dhe pritet qe bota te bie ne qetesi nga ky ankth i ka rrembyer te gjithe.

Eksperti tha: “Për tu përballur me koronavirusin i cili është një infeksion i rëndë dhe ka një shkallë të lartë të humbjeve, ka dy metoda.

Njëra është të shtypësh shkallën e transmetimit në nivelin më të ulët dhe të ndalosh përhapjen e tij, dhe pastaj të blesh më shumë kohë. Tjetra është të vonosh trnsmetimet dhe të zvogëlosh numrin e pacientëve me anë të disa metodave. Pasi shumë vende kanë vendosur masa të forta, vlerësoj se rreth fundit të prillit, numri i rasteve të reja të konfirmuara do të bjerë. ”

Shpresojme qe ditet ne vazhdim do te ke ulje te ndjeshme te perhapjes se virusit sepse piku i madh po fillon te bie.