Para se une të shkoja në Gjermani, rroga e infermieres më është dukur e lartë… Infermierja tregon jetën e re

Para se të vija në Gjermani, rroga e infermieres m’u duke shume e lartë…Një infermiere nga Shqipëria rrëfen për Deutsche Wellen se si është historia e saj.

Ajo është një nënë e re cila ka provuar një eksperience të re ne Gjermani me fëmijën e saj që e kishte pas lene familjen mbrapa si fillim dhe flet per jeten e re atje me te gjitha sakrificat e te qenit vetem pa falijen.

Ajo ka emigruar nga Shqiperia per ne Gjermani dhe tani atje punon si infermiere.

Jeta e saj nuk ishte e lehte pasi fillimi ishte i veshtire edhe per te edhe per bashëshortin e saj.

Ja si ndodhi historia e saj, ndiqni vidjon nese keni kuriozitet.