Paguan 140 euro nata ne Dhermi shikoni se cfare mengjesi i sollen

Ne shqiperi kur vjen sezoni veror cmimet rriten shume por cilesia qe merr nuk eshte e kenaqshme.

Eshte e habitshme qe te paguash nje dhome ne Dhermi 140 euro nata dhe te marresh nje mengjes te till sikur po tallet.

Dhe me e bukura eshte se ato jane veze marketi dhe ushqime plot pesticide dhe ne fund ti paguan 140 euro nata.

Kjo behet pasi ne vendin tone nuk ka rregulla cdo gje eshte rrumpall dhe ai qe paguan nuk respektohet.

Si mendoni per kete mengjes ja vlen per kete cmim?