Perse duhette hani nje Kivi?

I pasur me vitaminë C dhe fibra, kivi favorizon mbrojtjen natyrale të organizmit dhe mbron arteriet. Përdoret kundër impotencës dhe është ideal për sportistët dhe ata që duan të bien në peshë. Pra për të gjithë… Kivi është një frut që vjen nga Kina, ku rritet në mënyrë të rastësishme. U eksportua në Zelandën e…

Read More

Maska fytyre per nje lekur te bute si bebe

Maska bukurie me miell qiqrash Natyra, një prej aleatëve tanë më të mirë për mirëqenien e trupit, ofron pafundësi mundësish për bukurinë e lëkurës, madje pa dëmtuar ambientin. Përbërës të thjeshtë dhe të çmuar për ushqyerjen e përditshme, na vijnë në ndihmë edhe si eliksir i bukurisë, realizuar në shtëpi. Një prej tyre është mielli…

Read More

7 arsye pse duhet te hani një karrote ne ditë

Pastrojnë, forcojnë, parandalojnë… Karotat janë një mrekulli e natyrës. Themi kështu për shkak të vitaminave që atë përmbajnë dhe për faktin sesa mirë karotat bëjnë në organizëm. Këto perime të lashta gati 5000 mijë vjeçare mund t’ju japin doza të larta të vitaminës A, një vitaminë e domosdoshme për lëkurën. Nëse dëshironi të dini se…

Read More

Vlera e piperit qe nuk i keni ditur me parë

Piperi është shumë më tepër sesa një erzë, ËSHTË NJË ILAC PËR GJITHCKA: është diuretik dhe dobësues, kuron shqetësimet gastrointestinale dhe infeksionet përveçse i bën të shijshme shumë nga pjatat tona. Piperi dezinfekton mukozën gastrike pa e dëmtuar. Elementi kryesor i të gjitha pipereve është piperina. Një substancë që nxit nivelin gastrik (bëhet acarues vetëm…

Read More