“Pacienti zero eshte drejt sherimit”, Presidenti shprehet i emocionuar dhe shpreson qe se shpejti …

Presidenti i Shqiperise Ilir Meta ka reaguar ne lidhje me rastin e pacientit zero i cili ka dale negativ ne testin e pare pas trajtimit dhe po shkon drejt rruges se sherimit te plote.

Pasi ka shprehur se eshte i emocionuar ai shpreson gjithashtu qe te marri te njejtin lajm te mire edhe per te gjithe pacientet e tjere.

Megjithate presidenti Meta nuk harron te falenderoje te gjithe ata qe jane ne vijen e pare te frontit duke nisur qe tek mjeket e deri te personeli mbeshtetes.

Shkrimi i plote i Ilir Metes:

I emocionuar nga ky lajm i jashtëzakonshëm!

Duke i uruar pacientit 0 shërim të plotë, shpresoj të marr së shpejti të njëjtin lajm për të gjithë të prekurit nga kjo pandemi, të cilëve ju shpreh mbështetjen dhe solidaritetin tim në këto momente të vështira!

Mirënjohje të thellë dhe falenderim për mjekët, infermierët, sanitarët dhe personelin mbështetës që janë në vijën e parë të frontit!

Krenar për përkushtimin dhe profesionalizmin tuaj!

Shembuj të shkëlqyer frymëzimi!

Forca të gjithëve!

SË BASHKU PËR TË MBROJTUR SHËNDETIN E ÇDO QYTETARI!