Nusja zihet keq me vjehrrën pasi ajo ushqen djalin 10-javësh me akullore

Nëna e re, nga SHBA, kërkoi këshilla nga prindërit e tjerë në rrjtet sociale per ta keshille
Ajo i kishte thënë vazhdimisht vjehrrës të mos i jepte akullore fëmijës.

Një grua eshte zene me vjehrrën e saj pasi ajo ushqeu me akullore fëmijën e saj 10 javësh pa lejen e saj.

Në fillim të kësaj jave, nëna që besohet të jetë nga SHBA-ja, ndau dilemën e saj në një forum social pasi ajo kishte mosmarveshje me vjehrren ditet e fundit.

Ajo shkroi: “Ajo ka pasur gjithmonë këtë gjë të përpiqet të kontrollojë burrin tim dhe të bëjë që mendimi ose këshilla ime të duken të gabuara ose sikur nuk e di se çfarë them apo bëj”.

Sipas NHS-së , produktet që përmbajnë qumësht lope nuk duhet t’u jepen foshnjave derisa të jenë të paktën gjashtë muajsh, pasi proteina mund të ndikojë në veshkat e tyre.

Pasi ndohi kjo femija iu skuq lekura dhe kjo me shqetesoj.Ne kemi disa dite qe nuk flasim me njera tjetren dhe do doja nje mendim se cfare duhet te bej?Tani eshte faji i vjehrres apo faji im?