Një unazë e rrallë. Ja sa i kushtoi unaza që Luizi i dhuroi Kiarës për martesë

Një nga surprizat më të bukura që Luizi i ka bërë Kiarës ishte ajo e mbremjes të së shtunës.

Ai kishte dy ditë që e kishte vënë në sprovë Kiaren dhe ditën e shtunë ai i bëri suprizën më të bukur asaj.

Ai i beri propozimin për martesë Kiarës. Por të gjithë duan te dinë se sa ka kushtuar unaza që Luizi i dha Kiarës. Ajo ka kushtuar 2500 euro.

Ajo eshte një unazë e vecantë që nuk mund ta gjesh dot në vendin tonë dhe Luizi hyri në borxh për ti bërë Kiarës një surprizë të tillë.

Ne i urojmë ciftit jetë të lumtur.