Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Durrësit, shtangen qytetarët

Durresi keto jave ka qene nje qytet me pasoja per shkak te lekundjeve sizmike qe kane gati 4 jave qe e lekundin.

Por nje ngjarje tjeter eshte se nje palme e madhe eshte ndar ne dysh dhe ka zene dy persona.

Si pasojë e rënies së degës së paslmes dy personat që ishin duke ecur poshtë kanë marrë pla gë në fytyrë dhe në trup.Por pa pasoja.

Ngjarja ka ndodhur në kryqëzimin e njohur si Valuta në Durrës.

Ndaj beni kujdes kur ecni poshte pemeve.

video