Nëna me shpatull te thyer nga dajaku i kërkon ndihmë të birit. Burri e vret me thikë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e djeshme në Itlai ku mësohet se burri ka vrarë gruan e tij 60-vjecare.Xhafer Uruçi ishte bashkëshorti i Zenepe Uruçit. Ai e ka goditur disa herë me thikë.

Gruaja e tij 60-vjecare i ka kërkuar ndihmë djalit për dhunën që burri ushtronte ndaj saj.

Ja mesazhi qe i dërgonte të birit:“Yt atë po më rreh,” Xhaferri i kishte thyer shpatullën dhe kështu ajo kishte shkuar në punë.

Dhe komshinjtë tregojnë se ajo është rrahur në sy të tyre.

Pasi Xhaferri u arrestua policia po punon per të zbardhur ngjarjen.