Nëna lind femijën e madh ne shtepi qe peshonte 5.7kg. Shikoni sa emer te bukur qe i vuri

Nena 36 vjecare lind ne shtepin e saj pasi nuk pati kohe me shkuar ne maternitet pasi gjerat ndodhen shume shpejt.

Ajo lindi nje femi te madhe qe peshonte 5.7 kg.

36 vjecarja e quajti ate Tabitha pasi ajo lindi ne shtepi. Me pas vjen dhe ekpimi i mjekeve qe te kujdeseshin per femijen.

Ajo nuk e mendonte qe do te lindte nje femi kaq te madh ne shtepi.

Nuk e besoj se ajo lindi ne peshen 5.7 kg.

Ruth dhe Eddie, të cilët kanë katër fëmijë së bashku, kanë lavdëruar “shërbimin mjeksor” te cilet errdhen me urgjenc dhe na ndihmuan