Nena 47 vjeçarja nderron jete por në lajmerim vendos dicka qe habiti te gjithe

Një kod Iban i lënë në epigraf. Sonia Campagnolo, nga Carmignano di Brenta (Padova), ishte një grua 47-vjeçare qe humbi jeten .

AJo nuk ia doli por donte të përpiqej të ndihmonte për herë të fundit vajzën e tij, një studente 22-vjeçare.

Donacionet që do të merren do të përdoren për të financuar Universitetin e vajzës: një diplomë në Drejtësi, në fakt, është ëndrra e saj, si dhe e nënës së saj, e cila është e gatshme ta ndihmojë atë edhe pa qenë më fizikisht atje.

Siç raportohet nga Gazzettino, përmes epigrafit Sonia kërkoi ndihmë për të dashurën e saj: “Le te jete lulja juaj një ofertë në mbështetje të Lisa”,
lexojmë. Dhe këtu është Ibani, “në kujtim të Sonia”:

IT96E0103062470000001807112.

Lidhja midis Sonia dhe vajzës së saj u bë edhe më e fortë pas ndarjes nga burri i saj, i cili ndodhi kur vajza ishte e vogël.

Familja, e cila përfshin gjithashtu prindërit dhe një motër të Sonia, nuk është në kushte të varfërisë së veçantë, por gjesti i 47-vjeçares dëshiron të jetë një mendim mbi të gjitha, një shqetësim tjetër i një nëne, gjesti i saj i fundit i dashurisë ne tokë.