Ndryshon bulevardi Zogu I

Pas ndryshimit të sheshit “Skënderbej” dhe Bulevardit të Ri, po punohet edhe për rehabilitimin e Boulevardit Zogu I Pare, i cili do të ketë stola parku, burime, fasada ndërtimi të dekoruara, zona parkimi për biçikleta, etj.

Një infrastrukturë e re nëntokësore do të zëvendësojë atë të vjetër, nga sistemi i ujërave të zeza në rrjetin elektrik.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës publikoi fotografi të projektit, duke kërkuar mirëkuptimin e qytetarëve për qarkullimin e kufizuar të automjeteve në zonë.