Ndryshimi befasues i demokrates sharmante Grida Duma (FOTOT)

Ajo dihet që është femra më e bukur e opozitës dhe pas saj zor se është e lehtë të vendosësh një tjetër në vend të dytë.

Grida, imazhi sharmant i PD, është po ashtu dhe shumë agresive në debat duke u rrekur të argumentojë fuqishëm tezat opozitare.

Nga ana tjetër mund të konsiderohet pa dyshim edhe një femër e shoubizit pasi shpesh është pjesë e programeve jopolitike.

Ndërsa sot e shohim të ndryshuar goxha. Si rrallë herë më parë, me flokë të mbledhur që për lexuesit është gjë që befason pasi janë mësuar ta shohin me atë pamjen potente dhe jo siç komentoi një ndjekës sot, “si e mbledhur një grusht”.

Në fotot që ju sjell noa.al përmes abonimit në LSA, shikoni ndryshimet e njëpasnjëshme të kohëve të fundit.