Nami në Përputhen 40/ Zihen keq konkurrentët: Ke ofenduar nënën dhe 3 vajzat e mia

Përballja në studio mes Armandos dhe Stelës ka sjellë reagim të fortë në studio.

Olti ka çuditur në studio duke thënë se Armando jashtë studios ka ofenduar nënën e tij, ish-gruan dhe 3 vajzat e konkurrentit.

“Në studio ke ofenduar Stelën, jashtë studios ke ofenduar nënën time, ish-gruan time dhe 3 vajzat e mia”, tha Olti.

“Mos do të shkosh dhe ti në gjykatë për shpifje?”, i është kundërvënë Armando.