Motra i merr jètën vëllait të saj 25 vjeç dhe më pas i ka dhënë fund edhe jètës së saj

Bazuar në hetimet e deritashme, supozohet se motra 26-vjeçare i ka marre jeten vëllain e saj 25-vjeçar dhe më pas ka kryer vet vrasje.

Vëllai A.dhe motra M., të cilët janë gjetur në një apartament në Frick AG herët në mëngjes të martën.

Bazuar derita, supozohet se motra 26-vjeçare ka p la gosur vëllain e saj 25-vjeçar dhe më pas ka kryer vetëv rasje.