Motra humbi jetën disa ditë më parë. Sot humb jetën motra 15 vjecare.

Nje vajzë 15 vjecare ka humbur jetën në orën 8e30 të mëngjesit.

Familja është befasuar kur ka gjetur vajzën e saj të pa jetë në shtëpi.

Disa ditë më pare motra e saj kishte nderruar jete dhe nga hidherimi që kishte në familje dhe motra 15 vjecare gjendet e pa jete.


Polica ka shkuar në vendngjarje dhe është duke hetuar shkaqet. Po ashtu dhe mjeket kanë shkuar dhe janë duke berë ekzaminimet.

Familjaret keshillojne te gjithe prindërit që të b kontrolle mjeksore dhe analiza qe te dine se cfare problemesh mund te kene. Ndaj kjo eshte keshilla jone pasi jemi shume te lenduar nga kjo ngjajre.